_______

Zapraszam na szkolenie z serii KUCHNIA TO TWÓJ BIZNES

WARSZTATY WYKONANIA KUCHNI NA WYMIAR + TWOJA FIRMA





20 lat doświadczenia w branży

Prawie 1000 wykonanych kuchni

Setki wykonanych projektów

Więcej niż 100 odbytych szkoleń

Prawie 50 kursantów wykonuje już kuchnie

  Prezentacja nowej edycji szkolenia  


Chcesz rozpocząć działaność w tej branży

Może masz już pierwszych klientów

Masz problem z wykonaniem pierwszej kuchni na wymiar

NOWA FORMUŁA SZKOLENIA !!!


Poznaj aż 5 etapów mojego szkolenia.



01 Wiedza na start


forma: Porardnik w formie pdf

opis: Po zapisie na szkolenie otrzymujesz zestaw 3 moich poradników, abyś już na samym początku mógł zaznajomić się z tematem.

02 Montaż kuchni na wymiar


forma: Szkolenie praktyczne 3 dniowe

opis: Praktyczne szkolenie, gdzie każdy uczestnik skręca szafkę, a następnie w grupie wieszamy szafki górne i ustawiamy szafki dolne, kursant poznaje zasady ustawiania szafek dolnych, zasady wieszania szafek górnych, poziomowania szafek za pomocą poziomic i lasera. Kursant poznaje zasady ustawienia szafek rogowych, montażu blatu kuchennego , montażu blend.

03 Zasady planowania kuchni on line


forma: Szkolenie on-line udostępnione na platformie VOD - 8 godzin nagrań - oglądasz kiedy chcesz

opis: Kursant poznaje zasady planowania kuchni. Poznanie zasad wyklucza błędy przy planowaniu kuchni, które pokazują się dopiero podczas montażu mebli. Poznanie zasad pozwala kursantowi wykluczenie błędów we wczesnej fazie projektowej kuchni. Kuchnie zaprojektowane przez projektantów potrzebują adaptacji , aby również wykluczyć błędy które bardzo często popełniają projektanci wnętrz.

04 Projektowanie kuchni w praktyce


Forma: Szkolenie na żywo ONLINE, 3 spotkania po 3 godziny na żywo na platformie szkoleniowej

Opis: kursant na praktycznych przygotowanych ćwiczeniach poznaje zasady obliczeń zabudów kuchennych. Przed szkoleniem dla każdego kursanta zostaną udostępnione stosowne materiały

05 Obsługa klienta w branży mebli na wymiar


forma: Szkolenie na żywo ONLINE, 2 spotkania po 4 godziny na żywo na platformie szkoleniowej

opis: Konieczna wiedza do działania w tym biznesie, dla każdego kursanta. Kiedy rozpoczną już swoją działalność, a nie pozna tej wiedzy napotyka na szereg problemów. Zaniedbanie tej wiedzy prowadzi do wielu problemów i niedomówień z klientem w tym biznesie.
Kurant do wykonania mebli na wymiar musi być również przygotowywany w sposób formalny. Zapewniamy, dla każdego kursanta zestaw: umowa na wykonanie, specyfikacja do umowy oraz protokół odbioru. Podczas szkolenia omawiane są również sytuacje, które mogą spotkać kursanta podczas wykonywania kuchni na wymiar.

Po ukończeniu szkolenia będdziesz miał dostęp do:

    +     Webinarów "Marketing w kuchniach na wymiar"`

    +     Będziesz działać w grupie "Polska Grupa Stolarzy Meblowych"

    +     Programu do produkcji kuchni na wymiar


_1

Wiedza na start przed szkoleniem

Po zapisie na szkolenie otrzymasz zestaw podstawowej wiedzy, aby w momencie, kiedy przyjedziesz już na praktyczne szkolenie będziesz miał pakiet podstawowej wiedzy z tej dziedziny.

Tym samym, nie będziemy tracić czasu na tematy, które we własnym zakresie sam możesz sobie przerobić. TEORIA NA START DLA CIEBIE!

#1 Poradnik w formie PDF "Kuchnia na wymiar ZRÓB-TO-SAM"

#2 Poradnik w formie PDF "Planowanie sprzętu AGD"

#3 Poradnik w formie PDF "Ergonomia i praktyczne rozwiązania w kuchni"


_2

Szkolenie PRAKTYCZNE 3 DNI w warsztacie

 1 dzień szkolenia na żywo



W pierwszej części szkolenia poznasz, jak zaorganizować sobie warsztat oraz poznasz niezbęde standardy w meblach na wymiar

#1 Organizacja pracy.
#2 Twój zestaw elektronarzędzi i narzędzi.
            "Jestem zwolennikiem, aby kupowąć zestaw sprzętu o odpowedniej jakości, nie trzeba tu przepłacać, aby kupować sprzęt z górnej półki, do realizowania zleceń."

W drugiej części zajmiemy się teorią z budowy szafek

#3 Omówienie systemu 720mm
            "Aby realizować nietypowe zlecenia, na początku musisz poznać standardowe wymiary szafek"

#4 Omówienie systemu 32mm.
#5 Poznasz, jak dokonuje się obliczeń na szafki kuchenne
#6 Budowa i konstrukcje szafek kuchennych
#7 Oklejenie elementów
#8 Zawiasy rodzaje i zastosowanie
#9 Akcesoria i okucia
#10 Przygotowanie formatek do skręcenia



  2 dzień szkolenia na żywo



POZNASZ MOJĄ METODĘ skręcania szafek kuchennych i okuć bez użycia miarki !!!
Na podstawie wieloletniego doświadczenia przygotowałem dla Ciebie skuteczną prostą metodę.

To ważne dla początkujących ! Moja metoda zapewnia sprawne i szybkie skręcanie szafek kuchennych przy jednoczesnym zachowaniu dużej precyzji i jakości składanych szafek i akcesorii w tym: frontów, szuflad, prowadnic...

Cel #1 Zmontujesz korpus szafki kuchennej
Cel #2 Zmontujesz szufladę
Cel #3 Dowiesz się jak zmontować prowadnice do szuflad: Tandembox i Modernbox
Cel #4 Zamontujesz fronty szafek i szuflad
Cel #5 Ustawisz szafkę rogową
Cel #6 Powiesiesz i wyregulujesz szafkę górną
Cel #7 Zobaczysz, jak powiesić szafki z nadstawkami głębokimi
Cel #8 Zobaczysz, jak wykonać i zmontować blendę międzyszafkową
Cel #9 Zobaczysz, jak wykonać wszystkie blendy w kuchni
Cel #10 Zobaczysz jak wykonać i zmontować cokół dolny
Cel #11 Dowiesz się, jak przygotować i obliczyć otwór pod zlew i płytę grzewczą<
Cel #12 Dowiesz się, jak dopasowuje się blaty kuchenne do krzywych ścian
Cel #13 Zobaczysz, jak przygotować blaty do połączeń bezlistwowych



  3 dzień szkolenia na żywo



Poznasz niezbędne umiejętności #1 podczas montażu kuchni na wymiar

Pamiętaj ! Na montażu musisz umieć wykonać wszystko od początku do końca.
Musisz umieć wykonać poniższe umjętności, aby sprawnie montować kuchnię na wymiar.
Ta wiedza oparta jest o doświadczenie moje i doświadczenie pracowników

Cel #1 Skręcanie samem dużych korpusów
Cel #2 Klejenie elementów
Cel #3 Naprawa uszkodzonych elementów
Cel #4 Oklejanie u klienta: blatów i formatek
Cel #5 Obsługa piły zagłębiarki

Poznasz zasady obsługi zagłębiarki oraz kilka trików aby skutecznie przycinać elementy.
Wszystko co utniemy, będzie równe i niepowyrywane.

Obsługa elektronarzędzi #2 Do sprzętu trzeba też talentu

Pamiętaj ! Nie musisz kupować nie wiadomo, jak drogiego sprzętu.
Należy mieć solidny, ale nie przepłacony zestaw elektronarzędzi na START!

Zagłębiarka #1 Zobaczysz, co możesz wykonać zagłębiarką?
Lamelownica #2 Zobaczysz do czego służy te proste narzędzie
Frezarka #3 Zobaczysz, jak samemu oklejać blaty kuchenne

Poznasz #3 Montaż bardziej skomplikownych akcesoii marki BLUM

Dzięki mojej metodzie Sam zmontujesz bardziej skomplikowane akcesoria.
Wybrałem dla Ciebie zestaw najczęściej wykorzystywanych akcesorii w zabudowie kuchni.

Szuflada #1 Antaro tip-on blumotion
Szuflada #2 Merivobx montaż bez szablonów i wymiarów
Podnośnik #3 Aventos HK-S
Podnośnik #4 Aventos HF
Podnośnik #5 Aventos HL

_3

Zasady PLANOWANIA SZAFEK KUCHENNYCH

    Szkolenie on-line (nagrane)  


To część szkolenia, która na samym początku jest niedoceniana przez kursantów. Ale daję Ci wiedzę, jak bezbłędnia planować kuchnię na wymiar..

Można zaplanować całą kuchnię na wymiar, ale gdy nie zauważysz błędu we wczesnej fazie planowania, to na pewno go już zobaczysz podczas montażu.

Ten dział wiedzy, jest niezwykle ważny aby bez błędów planować kuchnie na wymiar.

Kurs on-line masz dostęp 12 miesięcy do platformy VIDEO

Materiały szkoleniowe do pierwszych ćwiczeń

30 lekcji video oglądasz, kiedy chcesz

9 godzin nagrań video masz dostęp 12 miesięcy do platformy VIDEO

Więcej informacji o cześci tego szkolenia tematacj i spisie wszystkich lekcji możesz zobaczyć na stronie kursu ZOBACZ >>>


Po ukończeniu kursu będziesz umiał sprawdzić projekt od projektanta. Nauczysz się, jak przygotować projekt wraz ze szczegółami i rozwiązaniami technicznymi, aby bez błędów był możliwy do montażu w domu u klienta.



_4

Projektowanie KUCHNI W PRAKTYCE

    Kurs on-line (na żywo!!!)  


Po ukończeniu TEJ CZĘŚCI kursu będziesz umiał przygotować techniczny projekt kuchni. Nauczysz się, jak przygotwać projekt kuchni od strony technicznej i możliwej do zamontowania przez stolarza.

Pokażę Ci również, jak projektować bardzie skomplikowane, droższe zabudowy, aby Twoja firma stała się szybko kokurencyjna. Nauczysz się, jak przygotować projekt wraz ze szczegółami i rozwiązaniami technicznymi, aby bez błędów był możliwy do montażu w domu u klienta.


Kurs on-line NA ŻYWO w internecie

3 spotkania online po 3 godziny, o godzinie 18:00

Spotkania nagrywane jeśli nie będzisz mógł uczestniczyć w danym dniu

Na przykładzie programu PRO100 programu do projektowania kuchni pokażę Ci, jak projektować elementy zabudowy kuchni

1. Projektowanie wyspy
2. Projektowanie półwyspu
3. Planowanie szafek górnych pod sufit
4. Zabudowa szafek górnych z 2 głębokościami
5. Budowa wysokiej zabudowa
6. Projektowanie wysokiej zabudowy pod sufit

7. Wysoka zabudowa wchodząca w dolny bieg mebli
8. Wysoka zabudowa wchodząca w górny bieg mebli
9. Wysoka zabudowa z witryną
10. Obudowa lodowki SIDE-BY-SIDE
11. Zabudowa zmywarki pod piekarnikiem
12. Zabudowa zmywarki na podwyższeniu





_5

Obsługa KLIENTA W BRANŻY MEBLI KUCHENNCYH

    Kurs on-line (na żywo!!!)  


Do wykonania mebli na wymiar musi być również przygotowywany w sposób formalny. Zapewniamy, dla każdego kursanta zestaw: umowa na wykonanie, specyfikacja do umowy oraz protokół odbioru. Podczas szkolenia omawiane są również sytuacje, które mogą spotkać kursanta podczas wykonywania kuchni na wymiar .

W pierwszej części szkolenia poznasz ten biznes od środka. Wiedza praktyczna jest bardzo ważna, ale byś na samym początku nie zrobił kosztownych błędów, dowiesz się:

#1 Jak założyć firmę i płacić najmniejsze podatki?
#2 Jak powinna wyglądać, umowa na wykonanie kuchni na wymiar
#3 Najważniesze paragrafy w umowie na wykonanie kuchni na wymiar.
            "Musisz dobrze zabezpieczyć się konkretną umową"

#4 Poznasz materiały występujące w meblarstwie.
#5 Jak wybrać hurtownię stolarską?
#6 Jak wybrać lakiernika?
#7 Jak negocjować rabaty w hurtownik i skąd pozyskać próbniki?

W drugiej części prześwietlimy klientów i opowiem Ci , jak współpracować z klientem , aby nie narobić sobie problemów na początku drogi, opowiem Ci:

#8 Na jakich klientów uważać!
#9 Jakie są nietypwe sytuacje w tej branży?
#10 Jak przygotować ofertę dla klienta?
#11 Czego nigdy nie róbić nawet na życzenie klienta?
#12 Poznasz bezkosztowe metody reklamy i z kim współpracować


Kurs on-line NA ŻYWO w internecie

3 spotkania powtarzane raz na 4-5 tygodni


+6

Dodatkowe spotkania, webinary po szkoleniu

Po praktycznym szkoleniu, będzimy jeszcze spotykać się on-line oraz na, gdzie będziesz dalej poznawać tajniki biznesu mebli kuchennych na wymiar.

Na żywo, we wcześniej ustalnym terminie o g.18:00 przed swoim komputerem będziesz mógł uczestniczyć w kolejnych lekcjach. Rozwiążemy również Twoje bieżące problemy

Po ukończeniu szkolenia będdziesz miał dostęp do:

  +   Webinarów "Marketing w kuchniach na wymiar"`


    #1 Obsługa klienta na wyższym poziomie
    #2 Sprawdzamy Twoją konkurencję: Ikae, leroy inne ...
    #3 Kuchnia z blatami granitowymi, jak się przygotwać do takiego zlecenia?
    #4 Oferta dla Twojego klienta
    #5 Nowości rynkowe
    #6 Jak zrobić darmową stronę www
    #7 Reklama na facebooku
    #8 Marketing na wyższym poziomie
    #9 Twoja propozycja ...
    #10 Twoja propozycja ...

  +   Będziesz działać w grupie "Polska Grupa Stolarzy Meblowych"


      "Wkrótce będziemy działać w GRUPIE, aby skutecznie działać na rynku postanowiłem, że będę jednoczył stolarzy meblowych "

  +   Programu do produkcji kuchni na wymiar


     " Otrzymasz dostęp do programu do produkcji szafek kuchennych"

  +   "Bezpłatne 2 dniowe szkolenie w firmie BLUM"


     " Firmowe szkolenia w: BLUM, HAFELE, GTV, SEVROLL "

  +   Dostęp Webinarów "Opieka przez 6 miesięcy"


     "Dodatkowa wiedza zawsze się przyda!"





Czy to szkolenie jest dla Ciebie?


Szkolenie jest dla Ciebie?


Posiadasz podstawowe umiejętności stolarskie

Chcesz założyć firmę i zarabiać w branży kuchnię na wymiar

Może masz lub planujesz mieć mieszkania na wynajem i sam chciałbyś wykonać kuchnie zaoszczędzając przy tym duże kwoty

Może jesteś osobą, która prowadzi usługi budowlane , a chciałbyś poszerzyć swoją ofertę o dodatkową usługę mebli kuchennych na wymiar

Może pracujesz na etacie i chcesz sobie dorobić niezłą kasę po godzinach


Szkolenie
nie jest dla Ciebie?


Jesteś stolarzem, który który zdobył już 100% doświadczenia w branży

Nie potrafisz odczytywać rysunków technicznych

Jesteś leniwy

Biorę udział w szkoleniu !

Podsumowanie, co otrzymasz ?


(Etap 1,2) Szkolenie PRAKTYCZNE 3 dni - z montażu kuchni na wymiar cena 2150zł cena 1998 zł


(Etap 3) Szkolenie ON-LINE NAGRANE - Zasady Planowania Kuchni na wymiar cena 297zł + 99 zł

(Etap 4) Kurs ON-LINE NA ŻYWO - PROJEKTOWANIE KUCHNI W praktyce cena 497 zł + 199 zł

(Etap 5) Kurs ON-LINE NA ŻYWO - Obłsługa Klienta + Umowa i dokumenty cena 699 zł + 199 zł

      cena 2495 zł / kpl   1 osoba    

      cena 3995 zł / kpl   2 osoby    

przy zamówieniu możesz wybrać opcje najlepsze dla Ciebie


3 Poradniki, które zaznajomią Cię z branżą cena 109 zł - GRATIS!

Dostęp do aplikacji ROZPIS.PL (pakiet na 6 miesięcy) cena 149 zł - GRATIS!

Dostęp do PAKIETU DOKUMENTÓW DLA FIRM (pakiet 10 dokumentów) cena 177 zł - GRATIS!

Dostęp do WEBINARÓW GRATIS!

Dostęp do dodatkowych już DARMOWYCH SZKOLEŃ: BLUM, PEKA, SEVROLL ... GRATIS!


Terminy - Szkolenia ( 3 dniowe )


WARSZTATY WYKONANIA KUCHNI NA WYMIAR - 3 dni szkolenia na żywo

aktualny termin poniżej w formularzu

Możesz zarezerwować szkolenie wpłacając 500 zł.
Pozostałą część dopłacisz na tydzień przed szkoleniem.

Masz pytania?
Potrzebujesz innego terminu?

Zadzwoń 508 153 909
lub wyślij mi sms-a

Szukasz dofinansowania z Urzędu Pracy lub innej Instytucji.

Moja firma jest wpisana do REJESTRU INSTYTUCJI SZKOLENIOWYCH pod numerem 2.24/00323/2022. Dzięki czemu szkolenie mieć mieć refundowane lub opłacone przez Urząd.
Spytaj się o specjalną, kompleksową ofertę dla Ciebie. ( 508 153 909)
-

Promo #3


Po ukończeniu szkolenia otrzymasz CERTYFIKAT

Na życzenia kursanta, jako instytucja szkoleniowa wystawiam honorowany przez urzędy certyfikat, który może Ci pomóc przy otrzymaniu datacji z Urzędu Pracy
INSTYTUCJA SZKOLENIOWA wpisana do rejestru RIS pod numerem 2.24/00323/2022


start - 1 dzień 9:00
kolejne dni 8:00

Czas trwania: każdy dzień około 8 godzin

ciepły posiłek,
przerwy kawowe

Miejsce: Gostyń
Koło Mikołów/Tychy

Szkolenie w
grupach do 4 osób





Rekomendacje, czyli co mówią o mich szkoleniach.




Wiskom

Krzysztof Wiśniewski, Krzysztof Komuda

Mińsk Mazowiecki



image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Zobacz jakie kuchnie będziesz umiał wykonać po szkoleniu