Zasady PLANOWANIA SPRZĘTU AGD

Praktyczny poradnik o planowaniu sprzętu AGD pod zabudowy w kuchni.
Konkretna wiedza pozwalająca na planowanie sprzętu AGD w kuchni bez błędów i przeróbek. Poznaj szczegółowe zasady, które występują przy planowaniu poszczególnych sprzętów.


Projektuj kuchnię zgodnie z zasadami planowania !

Każdy sprzęt AGD rządzi się swoimi warunkami zabudowy. Kiedy projektujesz kuchnię dobrze, jak będziesz znał cały zestaw sprzętu AGD aby później nie przerabiać i poprawiać projektu.


Dla kogo ten PORADNIK

"Zasady PLANOWANIA SPRZĘTU AGD w kuchni na wymiar"

To jest poradnik, z którego dowiesz się jak wykonać kuchnie na wymiar w oparciu o zasady planowania sprzętu

Obowiązkowa pozycja dla:

        stolarzy meblowych

        projektantów kuchni i wnętrz

        osób, które samemu chcą wykonać kuchnię na wymiar

Co znajdziesz w poradniku?

Prawdę mówiąc, wartość wiedzy, doświadczenia, przykładów i wskazówek jest bardzo duża!

Spis treści poradnika


 1    Podstawowe zasady planowania sprzętu

          1.1 Odczytywanie wymiarów zabudowy
          1.2 Zasady zakupu sprzętu Agd

 2    Planowanie lodówki pod zabudowę

          2.1 Wysokości lodówki od zabudowę
          2.2 Odczytywanie wymiarów zabudowy
          2.3 Rodzaje szafek pod zabudowę lodówki
          2.4 Pozycja lodówki pod zabudowę w układzie kuchni
          2.5 Wentylacja w lodówce pod zabudowę

 3    Planowanie lodówki wolnostojącej

          3.1 Ustawienie lodówki wolnostojącej względem ściany
          3.2 Licowanie lodówki wolnostojącej
          3.3 Planowanie szafek nad lodówką wolnostojącą
          3.4 Planowanie lodówki wolnostojącej między szafami
          3.5 Szerokość szafki nad lodówką

 4    Lodówka do obudowy

 5    Planowanie lodówki “side by side”


          5.1 Uwzględnienie wymiarów lodówki “side by side”
          5.2 Uwzględnienie wentylacji dla lodówki w zabudowie
          5.3 Zakres otwierania się frontów lodówki
          5.4 Głębokość lodówki z frontem

 6    Planowanie płyty grzewczej


          6.1 Rodzaje i wymiary płyt grzewczych
          6.3 Planowanie płyty grzewcze
          6.4 Błędne planowanie płyty grzewczej
          6.4 Błędne planowanie płyty grzewczej gazowej

 7    Piekarnik do zabudowy


          7.1 Piekarnik pod blatem, czy w słupku?
          7.2 Odczytywanie wymiarów zabudowy
          7.3 Wentylacja piekarnika
          7.4 Przykłady zabudowy piekarnika w słupkach
          7.5 Kierunek otwierania frontów przy ścianie
          7.6 Szafki klapowe przy suficie

 8    Piekarnik kompaktowy


          8.1 Odczytywanie wymiarów zabudowy
          8.2 Planowanie piekarnika kompaktowego

 9    Mikrofalówka do zabudowy


          9.1 Sposoby zabudowy mikrofalówki
          9.2 Odczytywanie wymiarów zabudowyOdczytywanie wymiarów zabudowy
          9.3 Zabudowa mikrofalówki w zabudowie górnych szafek
          9.4 Zabudowa mikrofalówki w słupku + piekarnik

 10    Planowanie zmywarki pod zabudowę


          10.1 Sposób zabudowy
          10.2 Rodzaje zmywarek pod zabudowę
          10.3 Odczytywanie wymiarów zabudowy
          10.4 Zasady planowania zmywarki

 11    Planowanie zlewozmywaka


          10.1 Rodzaje zlewozmywaka
          10.2 Sposoby montażu zlewozmywaka
          10.3 Wymiary zlewozmywaka
          10.4 Planowanie zlewozmywaka
          10.5 Błędy przy planowaniu zlewozmywaka

Niezbędne rysunki


Poradnik Dla Ciebie !

Poradnik
Zasady PLANOWANIA SPRZĘTU AGD

45 zł
35,00 zł.

Zamów PORADNIK
Zasady PLANOWANIA SPRZĘTU AGD
ERGONOMIA w kuchni na wymiar
Zobacz >>>

70 zł
59,00 zł.

Zamów PORADNIK

Poradnik w formie PDF możesz kupić już dzisiaj, dostęp do poradnika dostaniesz niemalże po zapłacie, w formie linku do ściągnięcia poradnika.


Autor

Robert Łatka

Promo #2