_______

Zapraszam na 3 dniowe szkolenie





15 lat doświadczenia w branży

Prawie 1000 wykonanych kuchni

Setki wykonanych projektów


Masz problem z wykonaniem pierwszej kuchni na wymiar, zapraszam na szkolenie!

Szkolenie DZIEŃ 0 przed szkoleniem

Po zapisie na szkolenie na szkolenie otrzymasz pakiet podstawowej wiedzy, aby w momencie, kiedy przyjedziesz już na praktyczne szkolenie będziesz miał pakiet podstawowej z tej dziedziny

Tym samym, nie będziemy tracić czasu na tematy, które we własnym zakresie sam możesz sobie przerobić

#1 Szkolenie on-line "Od planowania do projektowania kuchni na wymiar" 100 lekcji VIDEO

#2 Poradnik w formie PDF "Kuchnia na wymiar ZRÓB-TO-SAM"

#3 Poradnik w formie PDF "Ergonomia i praktyczne rozwiązania w kuchni"


Szkolenie DZIEŃ 1 OBSŁUGA KLIENTA

W pierwszej części poznasz ten biznes od środka. Wiedza praktyczna jest bardzo ważna, ale byś na samym początku nie zrobił kosztownych błędów, dowiesz się:

#1 Jak założyć firmę i płacić najmniejsze podatki?

#2 Poznasz materiały występujące w meblarstwie

#3 Jak pozyskać próbniki?

W drugiej części prześwietlimy klientów i opowiem Ci , jak współpracować z klientem , aby nie narobić sobie problemów na początku drogi, opowiem Ci:

#4 Na jakich klientów uważać!

#5 Jakie są nietypwe sytuacje w tej branży

#6 Jak zabezpiczyć się konkretną umową?

#7 Czego nigdy nie róbić nawet na życzenie klienta

#8 Poznasz bez kosztowe metody reklamy i z kim współpracować

W trzeciej części nauczę Cię , podstaw projektowania kuchni na wymiar, dowiesz się:

#9 Jak wykonać planowanie kuchni na wymiar z ćwiczeniami?

#10 Jak wyceniać kuchnię na podstawie planwania szafek?



Szkolenie 2 dzień Warsztaty w praktyce (część_1)

Oprócz części teoretycznej przygotowałem dla Ciebie konkretną cześć praktyczną


Zobaczysz #1 Jak powinien być urządzony praktyczny warsztat?

Nieby oczywista sprawa. Ale optymalizacja Twojego na początek pewnie małego warszatu będzie ważna, aby praca była szybka i przyjemna.

Sprawdzisz #2 Jaki optymalnie wybrać zestaw elektronarzędzi.
Aby nie przepłacać, a równocześnie wykonać wszystkie rodzaje i czynności w kuchniach na wymiar.

Pamiętaj ! Od wartości Twojego sprzetu nie zależy, jakość wykonanej usługi. Sprzęt należy dobrać optymalnie jakościowo i posiadać jego cały komplet

Poznasz moją metodę #3 skręcania szafek kuchennych i okuć bez użycia miarki !!!
Na podstawie wieloletniego doświadczenia przygotowałem dla Ciebie skuteczną prostą metodę.

To ważne dla początkujących ! Moja metoda zapewnia sprawne i szybkie skręcanie szafek kuchennych przy jednoczesnym zachowaniu dużej precyzji i jakości składanych szafek i akcesorii w tym: frontów, szuflad, prowadnic...

Cel #1 Zmontujesz korpus szafki kuchennej

Cel #2 Zmontujesz szufladę

Cel #3 Dowiesz się jak zmontować prowadnice do szuflad: Tandembox i Modernbox

Cel #4 Zamontujesz fronty szafek i szuflad

Cel #5 Ustawisz szafkę rogową

Nie wyjdziesz z sali, jeśli nie będziesz umiał tych podstawowych umiejętności

Cel #6 Powiesiesz i wyregulujesz szafkę górną

Cel #7 Zobaczysz, jak powiesić szafki z nadstawkami głębokimi

Cel #8 Zobaczysz, jak wykonać i zmontować blendę międzyszafkową

Niezbędne umiejętności dla każdego stolarza meblowego


Cel #9 Zobaczysz, jak wykonać wszystkie blendy w kuchni

Cel #10 Zobaczysz jak wykonać i zmontować cokół dolny

Poradzisz sobie z blendami szafkowymi, blenda to ważny element kuchni na wymiar.

Cel #11 Dowiesz się, jak przygotować i obliczyć otwór pod zlew i płytę grzewczą

Cel #12 Dowiesz się, jak dopasowuje się blaty kuchenne do krzywych ścian

Cel #13 Zobaczysz, jak przygotować blaty do połączeń bezlistwowych

Zobaczysz, że obróbka blatów jest również bardzo prosta





Szkolenie 3 dzień Warsztaty w praktyce (część_2)

Poznasz #1 Niezbędne umiejętności, podczas montażu kuchni

Pamiętaj ! Na montażu musisz umieć wykonać wszystko od początku do końca.
Musisz umieć wykonać poniższe umjętności, aby sprawnie montować kuchnię na wymiar

Cel #1 Skręcanie samem dużych korpusów

Cel #2 Klejenie elementów

Cel #3 Naprawa uszkodzonych elementów

Cel #4 Oklejanie u klienta: blatów i formatek

Cel #5 Obsługa piły zagłębiarki

Poznasz zasady obsługi zagłębiarki oraz kilka trików aby skutecznie przycinać elementy.
Wszystko co utniemy, będzie równe i niepowyrywane.

>

Poznasz #2 Montaż bardziej skomplikownych akcesoii marki BLUM

Szuflada #1 Antaro tip-on blumotion

Podnośnik #2 Aventos HK-S

Podnośnik #3 Aventos HF

Podnośnik #4 Aventos HL

Wybrałem dla Ciebie zestaw najczęściej wykorzystywanych akcesorii w zabudowie kuchni.

Sam je będziesz monotwał, ja podpowiem Ci tylko jak sobie z montażem sprawnie poradzić i uniknąć błędów.





Czy to szkolenie jest dla Ciebie?


Szkolenie jest dla Ciebie?


Posiadasz podstawowe umiejętności stolarskie

Chcesz założyć firmę i zarabiać w branży kuchnię na wymiar

Może masz lub planujesz mieć mieć mieszkania na wynajem i sam chciałbyś wykonać kuchnie zaoszczędzając przy tym duże kwoty

Może jesteś osobą, która prowadzi usługi budowlane - wykończeniowe , a chciałbyś poszerzyć swoją ofertę o dodatkową usługę mebli kuchennych na wymiar

Może pracujesz gdzieś na etacie i chcesz sobie dorobić niezłą kasę po godzinach


Szkolenie nie jest dla Ciebie?


Jesteś stolarzem, który który zdobył już 100% doświadczenia w branży

Nie potrafisz odczytywać rysunków technicznych

Jesteś leniwy

Biorę udział w szkoleniu !

Podsumowanie, co otrzymasz


Szkolenie - 1 dzień OBSŁUGA KLIENTA W BRANŻY MEBLI KUCHENNYCH cena 499 zł

Szkolenie - 2 dni WARSZATY WYKONANIA KUCHNI NA WYMIAR - cena 1451 zł

Szkolenie ONLINE - 18 modułów - PLANOWANIE SZAFEK KUCHENNCH cena 295 zł

Dostęp do aplikacji ROZPIS.PL (pakiet na 6 miesięcy) cena 149 zł

Dostęp do PAKIETU DOKUMENTÓW DLA FIRM (pakiet 8 dokumentów) cena 147 zł


Ceny


2 8 3 6, 0 0 zł
1950,00 zł

dla 1 osoby

2950,00 zł

dla 2 osób


Terminy - Szkolenia ( 3 dniowe )


Najbliższe szkolenie w lutym

Masz pytania?
Potrzebujesz innego terminu?

zadzwoń 508 153 909
lub wypełnij formularz

start- 1 dzień 9:00
kolejne dni 8:00

Czas trwania: każdy dzień około 8 godzin

ciepły posiłek,
przerwy kawowe

Miejsce: Gostyń
Koło Mikołów/Tychy

Szkolenie w
grupach do 4 osób





Plan szkolenia: TWOJA FIRMA 1 dzień

Zobacz agendą mojego szkolenia!


Moduł 01   Zakładamy firmę

Moduł 02   Płaćmy jak najmniejsze podatki

Moduł 03   Twój warsztat

Moduł 04   narzędzia i elektronarzędzia

Moduł 05   Przegląd materiałów

Moduł 06   Wycena mebli kuchennych

Moduł 07   Oferta dla klienta

Moduł 08   Obsługa klienta w 3 krokach

Moduł 09   Pakiet dokumentów dla firm

Moduł 10   Umowa + specyfikacja + gwarancja

Moduł 11   Spsoby reklamy Twojej firmy

Moduł 12   Nietypowe sytuacje w tej branży

Moduł 13   Czego nigdy nie rób w kuchni nawet na życzenie klienta

Moduł 14   Na jakich klientów uważać

Moduł 15   Z kim współpracować?

Moduł 16   Marketing na wyższym poziomie

Moduł 17   Jak sprawdzić konkurencję?

Plan szkolenia: WARSZTATY W PRAKTYCE 2 dni

Zobacz agendą mojego szkolenia!


Moduł 01   Montaż korpusu szafki dolnej 3 podstawowe metody

Moduł 02   3 sposoby montażu frontu

Moduł 03   Montaż szuflady z cichym samodomykiem

Moduł 04   Montaż szafki rogowej DR3

Moduł 05   Montaż szafki górnej

Moduł 06   Jak regulować fronty szafki górnej?

Moduł 07   Zasady wieszanie i regulacja szafki górnej

Moduł 08   Montaż szafki górnej

Moduł 09   Montaż podnośników do szafek górnych

Moduł 10   Najprostszy sposób wyznaczania półek w szafce

Moduł 11   Montaż blend szafkowych

Moduł 12   Zastosowanie lamelownicy w praktyce

Moduł 13   Klejenie szafki kuchennej

Moduł 14   Zastosowanie piły zagłębiarki w praktyce

Moduł 15   Jak okleić blat u klienta ?

Moduł 16   Klejenie i obróbka laminatu

Moduł 18   Naprawa uszkodzonej formatki

Moduł 19   Montaż blatu - łączenie na silikon i klej

Moduł 20   Montaż oświetlenia - led wpuszczany w korpus

Plan szkolenia ONLINE: PLANOWANIE SZAFEK + PROJEKTOWANIE KUCHNI NA WYMIAR

Poziom_1_a

Moduł 01   POMIARY W KUCHNI

Moduł 02   PLANOWANIE ZABUDOWY KUCHENNEJ

Moduł 03   PLANOWANIE SPRZĘTU AGD

Moduł 04   PLANOWANIE SZAFEK DOLNYCH

Moduł 05   PLANOWANIE SZAFEK GÓRNYCH

Moduł 06   PROJEKT WYKONAWCZY KUCHNI NA WYMIAR

Poziom_1_b

Moduł 07   BUDOWA I KONSTRUKCJA SZAFEK KUCHENNYCH

Moduł 08   BUDOWA SZAFEK POD SPRZĘT AGD

Moduł 09   JAK OBLICZAMY WYMIARY FRONTÓW KUCHENNYCH <

Moduł 10   DOBÓR AKCESORIÓW DO SZAFEK

Moduł 11   WYPOSAŻENIE SZAFEK

Moduł 12   BLENDY W KUCHNI

Poziom_2_a

Moduł 13   ĆWICZENIA Z OBLICZANIA ZABUDÓW KUCHNNYCH

Moduł 14   PLANOWANIE KUCHNI W PRAKTYCE

Moduł 15   OŚWIETLENIE W KUCHNI

Moduł 16   WYZNACZANIE INSTALACJI POD SPRZĘT AGD

Moduł 17   JAK UŁOŻYC GLAZURĘ NA ŚCIANACH?

Moduł 18   WENTYLACJA W KUCHNI

Poziom_2_b

Moduł 19   ERGONOMIA W KUCHNI

Moduł 20   KUCHNIA W STYLU ANGIELSKIM

Moduł 21   BŁĘDY W PROJEKTOWANIU I PLANOWANIU

Moduł 22   CASY

Moduł 23   PYTANIA I ODPOWIEDZI

Rekomendacje, czyli co mówią o nas.




Wiskom

Krzysztof Wiśniewski, Krzysztof Komuda

Mińsk Mazowiecki



image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Zobacz jakie kuchnie będziesz umiał wykonać po szkoleniu