W pierwszej części poznasz ten biznes od środka. Wiedza praktyczna jest bardzo ważna, ale byś na samym początku nie zrobił kosztownych błędów, dowiesz się:
#1 Jak założyć firmę i płacić najmniejsze podatki?
#2 Poznasz materiały występujące w meblarstwie
#3 Jak pozyskać próbniki?
W drugiej części prześwietlimy klientów i opowiem Ci , jak współpracować z klientem ,
aby nie narobić sobie problemów na początku drogi, opowiem Ci:
#4 Na jakich klientów uważać!
#5 Jakie są nietypwe sytuacje w tej branży
#6 Jak zabezpiczyć się konkretną umową?
#7 Czego nigdy nie róbić nawet na życzenie klienta
#8 Poznasz bez kosztowe metody reklamy i z kim współpracować
W trzeciej części nauczę Cię , podstaw projektowania kuchni na wymiar, dowiesz się:
#9 Jak wykonać planowanie kuchni na wymiar z ćwiczeniami?
#10 Jak wyceniać kuchnię na podstawie planwania szafek?
Szkolenie 2 dzień Warsztaty w praktyce (część_1)
Oprócz części teoretycznej przygotowałem dla Ciebie konkretną cześć praktyczną
Zobaczysz #1 Jak powinien być urządzony praktyczny warsztat?
Nieby oczywista sprawa. Ale optymalizacja Twojego na początek pewnie małego warszatu będzie ważna, aby praca była szybka i przyjemna.
Sprawdzisz #2 Jaki optymalnie wybrać zestaw elektronarzędzi.
Aby nie przepłacać, a równocześnie wykonać wszystkie rodzaje i czynności w kuchniach na wymiar.
Pamiętaj ! Od wartości Twojego sprzetu nie zależy, jakość wykonanej usługi. Sprzęt należy dobrać optymalnie jakościowo i posiadać jego cały komplet
Poznasz moją metodę #3 skręcania szafek kuchennych i okuć bez użycia miarki !!!
Na podstawie wieloletniego doświadczenia przygotowałem dla Ciebie skuteczną prostą metodę.
To ważne dla początkujących ! Moja metoda zapewnia sprawne i szybkie skręcanie szafek kuchennych przy jednoczesnym zachowaniu dużej precyzji i jakości składanych szafek i akcesorii w tym: frontów, szuflad, prowadnic...
Cel #1 Zmontujesz korpus szafki kuchennej
Cel #2 Zmontujesz szufladę
Cel #3 Dowiesz się jak zmontować prowadnice do szuflad: Tandembox i Modernbox
Cel #4 Zamontujesz fronty szafek i szuflad
Cel #5 Ustawisz szafkę rogową
Nie wyjdziesz z sali, jeśli nie będziesz umiał tych podstawowych umiejętności
Cel #6 Powiesiesz i wyregulujesz szafkę górną
Cel #7 Zobaczysz, jak powiesić szafki z nadstawkami głębokimi
Cel #8 Zobaczysz, jak wykonać i zmontować blendę międzyszafkową
Niezbędne umiejętności dla każdego stolarza meblowego
Cel #9 Zobaczysz, jak wykonać wszystkie blendy w kuchni
Cel #10 Zobaczysz jak wykonać i zmontować cokół dolny
Poradzisz sobie z blendami szafkowymi, blenda to ważny element kuchni na wymiar.
Cel #11 Dowiesz się, jak przygotować i obliczyć otwór pod zlew i płytę grzewczą
Cel #12 Dowiesz się, jak dopasowuje się blaty kuchenne do krzywych ścian
Cel #13 Zobaczysz, jak przygotować blaty do połączeń bezlistwowych
Zobaczysz, że obróbka blatów jest również bardzo prosta
Szkolenie 3 dzień Warsztaty w praktyce (część_2)
Poznasz #1 Niezbędne umiejętności, podczas montażu kuchni
Pamiętaj ! Na montażu musisz umieć wykonać wszystko od początku do końca.
Musisz umieć wykonać poniższe umjętności, aby sprawnie montować kuchnię na wymiar
Cel #1 Skręcanie samem dużych korpusów
Cel #2 Klejenie elementów
Cel #3 Naprawa uszkodzonych elementów
Cel #4 Oklejanie u klienta: blatów i formatek
Cel #5 Obsługa piły zagłębiarki
Poznasz zasady obsługi zagłębiarki oraz kilka trików aby skutecznie przycinać elementy.
Wszystko co utniemy, będzie równe i niepowyrywane.
>
Poznasz #2 Montaż bardziej skomplikownych akcesoii marki BLUM
Szuflada #1 Antaro tip-on blumotion
Podnośnik #2 Aventos HK-S
Podnośnik #3 Aventos HF
Podnośnik #4 Aventos HL
Wybrałem dla Ciebie zestaw najczęściej wykorzystywanych akcesorii w zabudowie kuchni.
Sam je będziesz monotwał, ja podpowiem Ci tylko jak sobie z montażem sprawnie poradzić i uniknąć błędów.
Czy to szkolenie jest dla Ciebie?
Szkolenie jest dla Ciebie?
Posiadasz podstawowe umiejętności stolarskie
Chcesz założyć firmę i zarabiać w branży kuchnię na wymiar
Może masz lub planujesz mieć mieć mieszkania na wynajem i sam chciałbyś wykonać kuchnie zaoszczędzając przy tym duże kwoty
Może jesteś osobą, która prowadzi usługi budowlane - wykończeniowe , a chciałbyś poszerzyć swoją ofertę o dodatkową usługę mebli kuchennych na wymiar
Może pracujesz gdzieś na etacie i chcesz sobie dorobić niezłą kasę po godzinach
Szkolenie nie jest dla Ciebie?
Jesteś stolarzem, który który zdobył już 100% doświadczenia w branży
Nie potrafisz odczytywać rysunków technicznych
Jesteś leniwy
Biorę udział w szkoleniu !
Podsumowanie, co otrzymasz
Szkolenie - 1 dzień OBSŁUGA KLIENTA W BRANŻY MEBLI KUCHENNYCH cena 499 zł
Szkolenie - 2 dni WARSZATY WYKONANIA KUCHNI NA WYMIAR - cena 1451 zł
Szkolenie ONLINE - 18 modułów - PLANOWANIE SZAFEK KUCHENNCH cena 295 zł
Dostęp do aplikacji ROZPIS.PL (pakiet na 6 miesięcy) cena 149 zł
Dostęp do PAKIETU DOKUMENTÓW DLA FIRM (pakiet 8 dokumentów) cena 147 zł
Ceny
2 8 3 6, 0 0 zł
1950,00 zł
dla 1 osoby
2950,00 zł
dla 2 osób
Terminy - Szkolenia ( 3 dniowe )
Najbliższe szkolenie w lutym
|
Masz pytania?
Potrzebujesz innego terminu?
zadzwoń 508 153 909
lub wypełnij formularz
start- 1 dzień 9:00
kolejne dni 8:00
Czas trwania: każdy dzień około 8 godzin
ciepły posiłek,
przerwy kawowe
Miejsce: Gostyń
Koło Mikołów/Tychy
Szkolenie w
grupach do 4 osób
Plan szkolenia: TWOJA FIRMA 1 dzień
Zobacz agendą mojego szkolenia!
Moduł 01
  Zakładamy firmę
Moduł 02
  Płaćmy jak najmniejsze podatki
Moduł 03
  Twój warsztat
Moduł 04
  narzędzia i elektronarzędzia
Moduł 05
  Przegląd materiałów
Moduł 06
  Wycena mebli kuchennych
Moduł 07
  Oferta dla klienta
Moduł 08
  Obsługa klienta w 3 krokach
Moduł 09
  Pakiet dokumentów dla firm
Moduł 10
  Umowa + specyfikacja + gwarancja
Moduł 11
  Spsoby reklamy Twojej firmy
Moduł 12
  Nietypowe sytuacje w tej branży
Moduł 13
  Czego nigdy nie rób w kuchni nawet na życzenie klienta
Moduł 14
  Na jakich klientów uważać
Moduł 15
  Z kim współpracować?
Moduł 16
  Marketing na wyższym poziomie
Moduł 17
  Jak sprawdzić konkurencję?
Plan szkolenia: WARSZTATY W PRAKTYCE 2 dni
Zobacz agendą mojego szkolenia!
Moduł 01
  Montaż korpusu szafki dolnej 3 podstawowe metody
Moduł 02
  3 sposoby montażu frontu
Moduł 03
  Montaż szuflady z cichym samodomykiem
Moduł 04
  Montaż szafki rogowej DR3
Moduł 05
  Montaż szafki górnej
Moduł 06
  Jak regulować fronty szafki górnej?
Moduł 07
  Zasady wieszanie i regulacja szafki górnej
Moduł 08
  Montaż szafki górnej
Moduł 09
  Montaż podnośników do szafek górnych
Moduł 10
  Najprostszy sposób wyznaczania półek w szafce
Moduł 11
  Montaż blend szafkowych
Moduł 12
  Zastosowanie lamelownicy w praktyce
Moduł 13
  Klejenie szafki kuchennej
Moduł 14
  Zastosowanie piły zagłębiarki w praktyce
Moduł 15
  Jak okleić blat u klienta ?
Moduł 16
  Klejenie i obróbka laminatu
Moduł 18
  Naprawa uszkodzonej formatki
Moduł 19
  Montaż blatu - łączenie na silikon i klej
Moduł 20
  Montaż oświetlenia - led wpuszczany w korpus
Plan szkolenia ONLINE: PLANOWANIE SZAFEK + PROJEKTOWANIE KUCHNI NA WYMIAR
Poziom_1_a
Moduł 01
  POMIARY W KUCHNI
Moduł 02
  PLANOWANIE ZABUDOWY KUCHENNEJ
Moduł 03
  PLANOWANIE SPRZĘTU AGD
Moduł 04
  PLANOWANIE SZAFEK DOLNYCH
Moduł 05
  PLANOWANIE SZAFEK GÓRNYCH
Moduł 06
  PROJEKT WYKONAWCZY KUCHNI NA WYMIAR
Poziom_1_b
Moduł 07
  BUDOWA I KONSTRUKCJA SZAFEK KUCHENNYCH
Moduł 08
  BUDOWA SZAFEK POD SPRZĘT AGD
Moduł 09
  JAK OBLICZAMY WYMIARY FRONTÓW KUCHENNYCH <
Moduł 10
  DOBÓR AKCESORIÓW DO SZAFEK
Moduł 11
  WYPOSAŻENIE SZAFEK
Moduł 12
  BLENDY W KUCHNI
Poziom_2_a
Moduł 13
  ĆWICZENIA Z OBLICZANIA ZABUDÓW KUCHNNYCH
Moduł 14
  PLANOWANIE KUCHNI W PRAKTYCE
Moduł 15
  OŚWIETLENIE W KUCHNI
Moduł 16
  WYZNACZANIE INSTALACJI POD SPRZĘT AGD
Moduł 17
  JAK UŁOŻYC GLAZURĘ NA ŚCIANACH?
Moduł 18
  WENTYLACJA W KUCHNI
Poziom_2_b
Moduł 19
  ERGONOMIA W KUCHNI
Moduł 20
  KUCHNIA W STYLU ANGIELSKIM
Moduł 21
  BŁĘDY W PROJEKTOWANIU I PLANOWANIU
Moduł 22
  CASY
Moduł 23
  PYTANIA I ODPOWIEDZI