Po zapisie na szkolenie otrzymujesz zestaw 3 moich poradników, abyś już na samym początku mógł zaznajomić się z tematem.
Przez 3 dni szkolenia przekażę Ci wiedzę, która pomoże rozpocząć Ci działania w tym biznesie.
Po odbytym szkoleniu będziemy jeszcze spotykać na Skaypie, gdzie będziemy omawiać kolejne tematy z działaności w tej branży
Jeszcze przez pół roku w ramach szkolenia możesz się zgłośić do mnie z każdym problem związanym z kuchniami na wymair.
To ważne dla początkujących ! Moja metoda zapewnia sprawne i szybkie skręcanie szafek kuchennych przy jednoczesnym zachowaniu dużej precyzji i jakości składanych szafek i akcesorii w tym: frontów, szuflad, prowadnic...
Pamiętaj ! Na montażu musisz umieć wykonać wszystko od początku do końca.
Musisz umieć wykonać poniższe umjętności, aby sprawnie montować kuchnię na wymiar
Poznasz zasady obsługi zagłębiarki oraz kilka trików aby skutecznie przycinać elementy.
Wszystko co utniemy, będzie równe i niepowyrywane.
Pamiętaj ! Na montażu musisz umieć wykonać wszystko od początku do końca.
Musisz umieć wykonać poniższe umjętności, aby sprawnie montować kuchnię na wymiar
Dzięki mojej metodzie Sam zmontujesz bardziej skomplikowane akcesoria.
Wybrałem dla Ciebie zestaw najczęściej wykorzystywanych akcesorii w zabudowie kuchni.
Posiadasz podstawowe umiejętności stolarskie
Chcesz założyć firmę i zarabiać w branży kuchnię na wymiar
Może masz lub planujesz mieć mieszkania na wynajem i sam chciałbyś wykonać kuchnie zaoszczędzając przy tym duże kwoty
Może jesteś osobą, która prowadzi usługi budowlane , a chciałbyś poszerzyć swoją ofertę o dodatkową usługę mebli kuchennych na wymiar
Może pracujesz na etacie i chcesz sobie dorobić niezłą kasę po godzinach
Jesteś stolarzem, który który zdobył już 100% doświadczenia w branży
Nie potrafisz odczytywać rysunków technicznych
Jesteś leniwy
dla 1 osoby
dla 2 osób
DATA: 14,15,16 (śr-cz-pt) CZERWIEC 2023 |
brak miejsc |
||
DATA: 28,29,30(śr-cz-pt) CZERWIEC 2023 |
ZAMAWIAM SZKOLENIE - opłata 500 zł>>> |
pozostała część opłaty 1450 zł na tydzień przed szkoleniem |
zostały 3 miejsca |
start - 1 dzień 9:00
kolejne dni 8:00
Czas trwania: każdy dzień około 8 godzin
ciepły posiłek,
przerwy kawowe
Miejsce: Gostyń
Koło Mikołów/Tychy
Szkolenie w
grupach do 4 osób