_______

Zapraszam na szkolenie z serii KUCHNIA TO TWÓJ BIZNES

WARSZTATY WYKONANIA KUCHNI NA WYMIAR + TWOJA FIRMA





20 lat doświadczenia w branży

Prawie 1000 wykonanych kuchni

Setki wykonanych projektów

Więcej niż 100 odbytych szkoleń

Chcesz rozpocząć działaność w tej branży

Może masz już pierwszych klientów

Masz problem z wykonaniem pierwszej kuchni na wymiar

Poznaj aż 4 etapy mojego szkolenia.


_1

Przed szkoleniem

Po zapisie na szkolenie otrzymujez zestaw 3 moich poradników, abyś już na samym początku mógł zaznajmiść się z tematem.

_2

3 dni Szkolenia

Przez 3 dni szkolenia przekażę Ci wiedzę, która pomoże rozpocząć Ci działania w tym biznesie.

_3

Webinary przez 6 miesięcy

Po odbytym szkoleniu będziemy jeszcze spotykać na Skaypie, gdzie będziemy omawiać kolejne tematy z działanośći w tej branży

_4

Opieka 6 miesięcy

Jeszcze przez pół roku w ramach szkolenia możesz się zgłośić do mnie z każdym problem związanym z kuchniami na wymair.

_1

Szkolenie DZIEŃ 0 przed szkoleniem

Po zapisie na szkolenie otrzymasz zestaw podstawowej wiedzy, aby w momencie, kiedy przyjedziesz już na praktyczne szkolenie będziesz miał pakiet podstawowej wiedzy z tej dziedziny.

Tym samym, nie będziemy tracić czasu na tematy, które we własnym zakresie sam możesz sobie przerobić.

#1 Poradnik w formie PDF "Kuchnia na wymiar ZRÓB-TO-SAM"
#2 Poradnik w formie PDF "Planowanie sprzętu AGD"
#3 Poradnik w formie PDF "Ergonomia i praktyczne rozwiązania w kuchni"


_2

Szkolenie DZIEŃ 1 TWOJA FIRMA

W pierwszej części szkolenia poznasz ten biznes od środka. Wiedza praktyczna jest bardzo ważna, ale byś na samym początku nie zrobił kosztownych błędów, dowiesz się:

#1 Jak założyć firmę i płacić najmniejsze podatki?
#2 Poznasz, jak powinien być urządzony Twój warsztat.
            "Optymalizacja Twojego na początek pewnie małego warszatu będzie ważna, aby praca była szybka i przyjemna."

#3 Jaki niezbędny sprzęt musisz zakupić, aby rozpocząć działność.
            "Sprzęt należy wybrać optymalnie jakościowo i posiadać jego cały komplet"

#4 Poznasz materiały występujące w meblarstwie.
#5 Jak negocjować rabaty w hurtownik i skąd pozyskać próbniki?

W drugiej części prześwietlimy klientów i opowiem Ci , jak współpracować z klientem , aby nie narobić sobie problemów na początku drogi, opowiem Ci:

#6 Na jakich klientów uważać!
#7 Jakie są nietypwe sytuacje w tej branży
#8 Jak zabezpiczyć się konkretną umową?
#9 Czego nigdy nie róbić nawet na życzenie klienta
#10 Poznasz bez kosztowe metody reklamy i z kim współpracować



_2

Szkolenie 2 dzień Warsztaty w praktyce (część_1)

Oprócz części teoretycznej przygotowałem dla Ciebie bardzo konkretną cześć praktyczną


POZNASZ MOJĄ METODĘ skręcania szafek kuchennych i okuć bez użycia miarki !!!
Na podstawie wieloletniego doświadczenia przygotowałem dla Ciebie skuteczną prostą metodę.

To ważne dla początkujących ! Moja metoda zapewnia sprawne i szybkie skręcanie szafek kuchennych przy jednoczesnym zachowaniu dużej precyzji i jakości składanych szafek i akcesorii w tym: frontów, szuflad, prowadnic...

Cel #1 Zmontujesz korpus szafki kuchennej
Cel #2 Zmontujesz szufladę
Cel #3 Dowiesz się jak zmontować prowadnice do szuflad: Tandembox i Modernbox
Cel #4 Zamontujesz fronty szafek i szuflad
Cel #5 Ustawisz szafkę rogową
Cel #6 Powiesiesz i wyregulujesz szafkę górną
Cel #7 Zobaczysz, jak powiesić szafki z nadstawkami głębokimi
Cel #8 Zobaczysz, jak wykonać i zmontować blendę międzyszafkową
Cel #9 Zobaczysz, jak wykonać wszystkie blendy w kuchni
Cel #10 Zobaczysz jak wykonać i zmontować cokół dolny
Cel #11 Dowiesz się, jak przygotować i obliczyć otwór pod zlew i płytę grzewczą<
Cel #12 Dowiesz się, jak dopasowuje się blaty kuchenne do krzywych ścian
Cel #13 Zobaczysz, jak przygotować blaty do połączeń bezlistwowych



_2

Szkolenie 3 dzień Warsztaty w praktyce (część_2)

Poznasz niezbędne umiejętności #1 podczas montażu kuchni na wymiar

Pamiętaj ! Na montażu musisz umieć wykonać wszystko od początku do końca.
Musisz umieć wykonać poniższe umjętności, aby sprawnie montować kuchnię na wymiar

Cel #1 Skręcanie samem dużych korpusów
Cel #2 Klejenie elementów
Cel #3 Naprawa uszkodzonych elementów
Cel #4 Oklejanie u klienta: blatów i formatek
Cel #5 Obsługa piły zagłębiarki

Poznasz zasady obsługi zagłębiarki oraz kilka trików aby skutecznie przycinać elementy.
Wszystko co utniemy, będzie równe i niepowyrywane.

Obsługa elektronarzędzi #2 Do sprzętu trzeba też talentu

Pamiętaj ! Na montażu musisz umieć wykonać wszystko od początku do końca.
Musisz umieć wykonać poniższe umjętności, aby sprawnie montować kuchnię na wymiar

Zagłębiarka #1 Zobaczysz, co możesz wykonać zagłębiarką
Lamelownica #2 Zobaczyszm do czego służy to proste narzędzie
Frezarka #3 Zobaczysz, jak samemu oklejać blaty kuchenne

Poznasz #3 Montaż bardziej skomplikownych akcesoii marki BLUM

Dzięki mojej metodzie Sam zmontujesz bardziej skomplikowane akcesoria.
Wybrałem dla Ciebie zestaw najczęściej wykorzystywanych akcesorii w zabudowie kuchni.

Szuflada #1 Antaro tip-on blumotion
Podnośnik #2 Aventos HK-S
Podnośnik #3 Aventos HF
Podnośnik #4 Aventos HL

_3

Webinery Szkolenia na żywo

Po praktycznym szkoleniu, będzimy jeszcze spotykać się on-line, gdzie będziesz dalej poznawać tajniki biznesu mebli kuchennych na wymiar.

Na żywo, we wcześniej ustalnym terminie 1-2 razy w miesiącu o g.20.00 przed swoim komputerem będziesz mógł uczestniczyć w kolejnych lekcjach. Rozwiążemy również Twoje bieżące problemy

#1 Temat Jak usprawnić montaż kuchni na wymiar?
#2 Temat Obsługa klienta na wyższym poziomie
#3 Temat Sprawdzamy Twoją konkurencję: Ikae, leroy inne ...
#4 Temat Projektowanie skomplikowanych zabudów meblowych
#5 Temat Kuchnia z blatami granitowymi, jak się przygotwać do takiego zlecenia?
#6 Temat Oferta dla Twojego klienta
#7 Temat Nowości rynkowe
#8 Temat Jak zrobić darmową stronę www
#9 Temat Reklama na facebooku
#10 Temat Marketing na wyższym poziomie
#11 Temat Twoja propozycja ...
#12 Temat Twoja propozycja ...


_4

Opieka 6 miesięcy dla Ciebie

Po praktycznym szkoleniu zawsze możesz zadać mi pytanie, gdzie otrzymasz odpowiedz na problemy, które wystąpią na początku Twojej działalności.

#1 Sprawdzenie merytorczne Twojego pierwszego zamówienia
#2 Sprawdzenie Twojego projektu pod względem ergonomii
#3 Rozwiązania konstrukcyjne przy budowie szafek
#4 Doradztwo przy zakupie sprzętu
#5 Doradztwo przy prowadznej działalności gospodarczej






Czy to szkolenie jest dla Ciebie?


Szkolenie jest dla Ciebie?


Posiadasz podstawowe umiejętności stolarskie

Chcesz założyć firmę i zarabiać w branży kuchnię na wymiar

Może masz lub planujesz mieć mieszkania na wynajem i sam chciałbyś wykonać kuchnie zaoszczędzając przy tym duże kwoty

Może jesteś osobą, która prowadzi usługi budowlane , a chciałbyś poszerzyć swoją ofertę o dodatkową usługę mebli kuchennych na wymiar

Może pracujesz na etacie i chcesz sobie dorobić niezłą kasę po godzinach


Szkolenie
nie jest dla Ciebie?


Jesteś stolarzem, który który zdobył już 100% doświadczenia w branży

Nie potrafisz odczytywać rysunków technicznych

Jesteś leniwy

Biorę udział w szkoleniu !

Podsumowanie, co otrzymasz


3 Poradniki, które zaznajmią Cię z branżą cena 109 zł

Szkolenie - 1 dzień OBSŁUGA KLIENTA W BRANŻY MEBLI KUCHENNYCH cena 599 zł

Szkolenie - 2 dni WARSZATY WYKONANIA KUCHNI NA WYMIAR - cena 1451 zł


Dostęp do webinarów - dodatkowych szkoleń na żywo

Opieka 6 miesięcy - masz problem dzwonisz!


Dostęp do aplikacji ROZPIS.PL (pakiet na 6 miesięcy) cena 149 zł

Dostęp do PAKIETU DOKUMENTÓW DLA FIRM (pakiet 10 dokumentów) cena 167 zł

Kalkulator wyceny kuchni


Ceny


2 4 7 5, 0 0 zł
1950,00 zł

dla 1 osoby

2950,00 zł

dla 2 osób


Terminy - Szkolenia ( 3 dniowe )


DATA: 16,17,18 (cz-pt-sb) LUTY 2023

Zostały 2 miejsca!

ZAMAWIAM SZKOLENIE >>>


REZERWUJĘ SZKOLENIE 500 zł >>>

Możesz zarezerwować szkolenie wpłacając 500 zł. Pozostałą część 1450 zł dopłacisz na tydzień przed szkoleniem

Szkolenie dla 2 osób, na stronie koszyk w polu kod kuponu wpisz "kup_3d_2os"

Masz pytania?
Potrzebujesz innego terminu?

Zadzwoń 508 153 909
lub wypełnij poniższy formularz

Promo #3


Po ukończeniu szkolenia otrzymasz CERTYFIKAT

Na życzenia kursanta, jako instytucja szkoleniowa wystawiam honorowany przez urzędy certyfikat, który może Ci pomóc przy otrzymaniu datacji z Urzędu Pracy
INSTYTUCJA SZKOLENIOWA wpisana do rejejstru RIS pod numerem 2.24/00323/2022


start- 1 dzień 9:00
kolejne dni 8:00

Czas trwania: każdy dzień około 8 godzin

ciepły posiłek,
przerwy kawowe

Miejsce: Gostyń
Koło Mikołów/Tychy

Szkolenie w
grupach do 4 osób





Plan szkolenia: TWOJA FIRMA 1 dzień

Zobacz agendą mojego szkolenia!


Moduł 01   Zakładamy firmę

Moduł 02   Płaćmy jak najmniejsze podatki

Moduł 03   Twój warsztat

Moduł 04   narzędzia i elektronarzędzia

Moduł 05   Przegląd materiałów

Moduł 06   Wycena mebli kuchennych

Moduł 07   Oferta dla klienta

Moduł 08   Obsługa klienta w 3 krokach

Moduł 09   Pakiet dokumentów dla firm

Moduł 10   Umowa + specyfikacja + gwarancja

Moduł 11   Spsoby reklamy Twojej firmy

Moduł 12   Nietypowe sytuacje w tej branży

Moduł 13   Czego nigdy nie rób w kuchni nawet na życzenie klienta

Moduł 14   Na jakich klientów uważać

Moduł 15   Z kim współpracować?

Moduł 16   Marketing na wyższym poziomie

Moduł 17   Jak sprawdzić konkurencję?

Plan szkolenia: WARSZTATY W PRAKTYCE 2 dni

Zobacz agendą mojego szkolenia!


Moduł 01   Montaż korpusu szafki dolnej 3 podstawowe metody

Moduł 02   3 sposoby montażu frontu

Moduł 03   Montaż szuflady z cichym samodomykiem

Moduł 04   Montaż szafki rogowej DR3

Moduł 05   Montaż szafki górnej

Moduł 06   Jak regulować fronty szafki górnej?

Moduł 07   Zasady wieszanie i regulacja szafki górnej

Moduł 08   Montaż szafki górnej

Moduł 09   Montaż podnośników do szafek górnych

Moduł 10   Najprostszy sposób wyznaczania półek w szafce

Moduł 11   Montaż blend szafkowych

Moduł 12   Zastosowanie lamelownicy w praktyce

Moduł 13   Klejenie szafki kuchennej

Moduł 14   Zastosowanie piły zagłębiarki w praktyce

Moduł 15   Jak okleić blat u klienta ?

Moduł 16   Klejenie i obróbka laminatu

Moduł 18   Naprawa uszkodzonej formatki

Moduł 19   Montaż blatu - łączenie na silikon i klej

Moduł 20   Montaż oświetlenia - led wpuszczany w korpus

Plan szkolenia ONLINE: PLANOWANIE SZAFEK + PROJEKTOWANIE KUCHNI NA WYMIAR

Poziom_1_a

Moduł 01   POMIARY W KUCHNI

Moduł 02   PLANOWANIE ZABUDOWY KUCHENNEJ

Moduł 03   PLANOWANIE SPRZĘTU AGD

Moduł 04   PLANOWANIE SZAFEK DOLNYCH

Moduł 05   PLANOWANIE SZAFEK GÓRNYCH

Moduł 06   PROJEKT WYKONAWCZY KUCHNI NA WYMIAR

Poziom_1_b

Moduł 07   BUDOWA I KONSTRUKCJA SZAFEK KUCHENNYCH

Moduł 08   BUDOWA SZAFEK POD SPRZĘT AGD

Moduł 09   JAK OBLICZAMY WYMIARY FRONTÓW KUCHENNYCH <

Moduł 10   DOBÓR AKCESORIÓW DO SZAFEK

Moduł 11   WYPOSAŻENIE SZAFEK

Moduł 12   BLENDY W KUCHNI

Poziom_2_a

Moduł 13   ĆWICZENIA Z OBLICZANIA ZABUDÓW KUCHNNYCH

Moduł 14   PLANOWANIE KUCHNI W PRAKTYCE

Moduł 15   OŚWIETLENIE W KUCHNI

Moduł 16   WYZNACZANIE INSTALACJI POD SPRZĘT AGD

Moduł 17   JAK UŁOŻYC GLAZURĘ NA ŚCIANACH?

Moduł 18   WENTYLACJA W KUCHNI

Poziom_2_b

Moduł 19   ERGONOMIA W KUCHNI

Moduł 20   KUCHNIA W STYLU ANGIELSKIM

Moduł 21   BŁĘDY W PROJEKTOWANIU I PLANOWANIU

Moduł 22   CASY

Moduł 23   PYTANIA I ODPOWIEDZI

Rekomendacje, czyli co mówią o nas.




Wiskom

Krzysztof Wiśniewski, Krzysztof Komuda

Mińsk Mazowiecki



image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Zobacz jakie kuchnie będziesz umiał wykonać po szkoleniu